Πετράκης: Σπουδαία και τυχερή νίκη

Γ' Εθνική 2 Οκτωβρίου 2016, 20:54

Για τη σημασία της σπουδαίας αλλά και... τυχερής νίκης της ομάδας του, μίλησε ο τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών Γιώργος Πετράκης.

Ο προπονητής των πρωτοπόρων του 4ου ομίλου (μαζί με τον Εργοτέλη) ανέφερε:

«Κατ’ αρχάς να ξεκινήσω από τα εξωαγωνιστικά και να ευχαριστήσω το ΙΝΚΑ για τη φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του ΙΝΚΑ και στο φίλο μου τον κο Γιάννη (Κατσούλη). Νομίζω ότι το ΙΝΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, μία ομάδα αρκετά δουλεμένη η οποία μας έβαλε διάφορους προβληματισμούς και γι αυτό το λόγο μπαίνοντας και στα αγωνιστικά, η νίκη μας είναι πολύ σπουδαία.

Από εκεί και πέρα όσο αφορά καθαρά το παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν ένα ματς σχετικά κλειστό. Δεν είδαμε τις κλασσικές ευκαιρίες, προϋποθέσεις είχαν και οι δύο ομάδες για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να κάνουν κάποια ευκαιρία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, και μετά το 70′ θα πω, από διάφορες στημένες μπάλες αλλά και από το γεγονός ότι ήμασταν πιο φρέσκοι, ήμασταν πιο κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, χωρίς πάλι να κάνουμε την κλασσική ευκαιρία και ευτυχήσαμε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού και βάλαμε το γκολ. Αυτό σίγουρα είχε μία δόση τύχης αλλά από εκεί και πέρα για εμάς σίγουρα είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Καλή συνέχεια και πάλι στο ΙΝΚΑ και πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad