Πετράκης: Σημαντικό όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις να μην το χάνεις

Πλατανιάς | 25 Σεπτεμβρίου 2016, 13:03

Θετικό χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πλατανιά ο Γιάννης Πετράκης που για ένα ακόμη παιχνίδι κατάφερε να μη χάσει από τη χανιώτικη ομάδα. «Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Δε νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, με ποιότητα. Το ματς στηρίχτηκε σε προσωπικές μονομαχίες και σε γρήγορη μεταφορά της μπάλας. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γήπεδο που από την αρχή δε βοηθούσε να βάλουμε την μπάλα κάτω, ειδικά η ομάδα μας που έχει ποιότητα και θέλει να παίξει, με αποτέλεσμα να πάμε σε ένα παιχνίδι άτεχνο και με πολλές προσωπικές μονομαχίες.

Στο αμυντικό κομμάτι λειτουργήσαμε καλύτερα. Ο,τι προϋποθέσεις έκανε ο αντίπαλος τις έκανε από στημένες φάσεις, στις οποίες πρέπει να δώσουμε περισσότερη βάση. Πρέπει να δείξουμε όμως πιο μεγάλη βάση και στο επιθετικό κομμάτι, έστω και σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μας βοηθάει το γήπεδο και να γίνουμε περισσότεροι δημιουργικοί γιατί κι εμείς δεν είχαμε φάσεις εκτός μια στημένη και μια κόντρα επίθεση. Το θετικό είναι η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και ότι κρατήσαμε το μηδέν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από αυτό το παιχνίδι που παίξαμε και το μυαλό μας από σήμερα είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα».

Για το θέμα του γηπέδου: «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γι’ αυτό το θέμα. Εγώ έκανα απλώς μια διαπίστωση για τον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα με δεδομένες τις απουσίες του ΠΑΣ: «Είναι σημαντικό όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάνεις. Εμείς σήμερα δεν δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Από αυτήν την έννοια και με δεδομένο ότι παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ».

Για το αν θα άλλαζε κάτι αν είχε τη δυνατότητα να σχεδιάσει εκ νέου το παιχνίδι: «Όχι και είμαι ειλικρινής σε αυτό».

Για το αν η ομάδα του ΠΑΣ είναι έτοιμη να αλλάξει σύστημα: «Είναι θέμα ισορροπίας. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις».

Για το αν θα επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες στο επόμενο ματς: «Δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να απαντήσω».

Δηλώσεις από passports.gr

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad