Πετράκης: Ψυχή, πάθος, συγκέντρωση και πολλή δουλειά

Χανιά | 27 Οκτωβρίου 2017, 17:14

Διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου με τον Αστέρα θα είναι αυτό με τον Καραϊσκάκη σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη.

Ο νεαρός τεχνικός του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού παραχώρησε δηλώσεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όπως τόνισε για να έρθει η νίκη οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν ψυχή, πάθος και συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το αν επηρεάζει την ομάδα σε κομμάτια κούρασης το γεγονός ότι θα παίξει δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό, είμαστε αρκετό καιρό στην προετοιμασία. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι έχουμε και μεγάλο ρόστερ σχετικά, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, όποτε νομίζω για εμάς ότι δεν θα είναι θέμα αυτό το κομμάτι».

Για το αν πήρε ώθηση η ομάδα μετά την καλή εμφάνιση στην Τρίπολη: «Είναι άλλες συνθήκες όσον αφορά τα δύο παιχνίδια. Παίξαμε με μία ομάδα της Super League, όπου πραγματικά κάναμε μία καλή προσπάθεια. Οι συνθήκες του παιχνιδιού τη Δευτέρα θα είναι πολύ διαφορετικές και σίγουρα για εμάς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι, όσον αφορά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα θέλει αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό και περιμένουμε την εκκίνηση του πρωταθλήματος ώστε να ξεκινήσουμε θετικά».

Για το αν είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει εκτός Χανίων και ενδεχομένως λόγω ώρας χωρίς αρκετό κόσμο στο πλευρό της: «Τα πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε δεν μας επηρεάζουν σε τίποτα, εμένα προσωπικά και την ομάδα μου, οπότε πορευόμαστε με αυτό».

Για τα “κλειδιά” της αναμέτρησης με τον Καραϊσκάκη: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σίγουρα κρύβει εκπλήξεις. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα που παίζουμε αντίπαλοι με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει είναι μία καλή ομάδα, άσχετα ότι είναι πρώτη φορά στη Football League. Οπότε από τους ποδοσφαιριστές μου αυτό που θα χρειαστεί να έχουμε σαν ομάδα είναι ψυχή, πάθος, συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο και πολλή δουλειά ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη».

 

Estrella
/psiloritischania