Πετράκης: Προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο

Χανιά | 7 Δεκεμβρίου 2017, 18:19

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στον Άρη ίσως την πεισμώσει εν όψει του αγώνα με τη Σπάρτη, όπως τόνισε στις δηλώσεις του για το ματς αυτό ο Γιώργος Πετράκης.

/Bella Pizza

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού μίλησε και για την προσπάθεια της ομάδας του να έχει καλή παρουσία σε κάθε παιχνίδι και μπορέσει να φέρει ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το αν είναι ένα “τεστ” το ματς με τη Σπάρτη για το πώς θα διαχειριστούν οι παίκτες του την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα: «Εγώ προσωπικά και η ομάδα μου δεν σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε να παρουσιάζουμε μία καλή εικόνα, στο ποδόσφαιρο είναι και τα τρία αποτελέσματα μέσα. Σίγουρα μας στενοχωρεί με βάση την παρουσία μας ότι δεν πήραμε αυτό που πραγματικά αξίζαμε μέσα στον Άρη, αλλά αυτό μπορεί να μας πεισμώσει ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Σπάρτη».

Για την αλλαγή προπονητή στη Σπάρτη και το γεγονός ότι ίσως παρουσιάσει άλλο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Το μόνο ενδεικτικό για εμάς είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας, αλλά μία προσέγγιση με βάση ότι το παιχνίδι είναι εντός έδρας μπορούμε να την κάνουμε και με βάση αυτό δουλεύουμε μέσα στη βδομάδα ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα στοιχεία που πολύ πιθανόν θα χρειαστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για την όλο και μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου και αν αποτελεί κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές: «Για εμάς είναι μεγάλη χαρά, το έχω πει ξανά από την αρχή της χρονιάς όταν έγινε αυτή η νέα προσπάθεια ότι μία νέα ομάδα χρειάζεται και τη βοήθεια του κόσμου και ανθρώπων που θέλουν να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν τον συγκεκριμένο σύλλογο με την καινούρια του δομή. Εμείς από τη δική μας πλευρά σαν αγωνιστικό τμήμα γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούμε και να πηγαίνει καλά η ομάδα, αλλά και να μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο για να στηρίξει όλο αυτό το νέο εγχείρημα».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad