Πετράκης: Οι παίκτες μου έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και πολύ ταλέντο

Χανιά | 26 Οκτωβρίου 2017, 16:47

Δηλώσεις εν όψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ από τον τεχνικό του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Γιώργο Πετράκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει ότι είναι χαρούμενος που το ρόστερ της ομάδας του αποτελείται από ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού μίλησε στην ιστοσελίδα a-sports όπου φιλοξενούνται οι δηλώσεις όλων των προπονητών της Φούτμπολ Λιγκ, λέγοντας ο ίδιος τα εξής, μιλώντας για τη σεζόν που ξεκινά αλλά και την ομάδα του αυτή καθαυτή:

«Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, αλλά θέλω να πιστεύω πως όλα γίνονται για την εξέλιξη της Β’ Εθνικής και το να παίξουμε σε ένα καλύτερο πλαίσιο από τα προηγούμενα χρόνια. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σίγουρα υπάρχουν φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο. Εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά όλο αυτό τον καιρό που είμαστε μαζί. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά αισιοδοξούμε ότι θα παρουσιαστούμε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και θα πετύχουμε στο τέλος τους στόχους μας. Κάποια παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτό είναι θετικό, αλλά ως ένα σημείο. Τέλος, με χαροποιεί ιδιαίτερα που δουλεύουμε με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές παρόλο που είναι σε νεαρή ηλικία σχεδόν όλοι τους. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και πολύ ταλέντο. Προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτούς και έτσι να πορευτούμε».

Estrella
/psiloritischania