Πετράκης: Ο Απόλλων έχει προοπτική

Εκτός συνόρων | 12 Ιουνίου 2021, 21:51

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά ο Γιάννης Πετράκης λειτουργεί ήδη ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κρητικός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Χωρίς VAR” του σταθμού Cablenet στην Κύπρο κι έπλεξε το εγκώμιο της νέας του ομάδας:

«Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία που υπάρχουν. Είναι από το 1896. Είναι ένα προσφυγικό σωματείο από τη Σμύρνη, στο κέντρο της Ελλάδας, στην Αθήνα και έχει μία αύρα σεβασμού ανά το Πανελλήνιο, γι’ αυτό που διαχρονικά έχει καταθέσει.

Υπάρχει ένας πρόεδρος που έχει πολλή μεγάλη όρεξη και μεράκι την ομάδα να την αναπτύξει. Αυτό δεν το έχει καταφέρει ακόμα στο επίπεδο, με βάση αυτά που έχει δώσει, να φτάσει. Εγώ από τη μεριά μου θεωρώ ότι η ομάδα αυτή έχει προοπτική και τις προϋποθέσεις.

Η παρουσία μου εκεί έχει να κάνει ότι πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου καθοδήγηση, οργάνωση, σχεδιασμό και στελέχωση ότι αυτό που μπορεί και μπορεί να υποστηρίξει και έχει τη δυναμική, μπορούμε να το υλοποιήσουμε.»

Σε ερώτηση αν θα αποκτήσει ο Απόλλων παίκτες από την Κύπρο (έχει ήδη ακουστεί το όνομα του Παπαγεωργίου) ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός απάντησε:

«Δεν είναι μόνο ο Γιώργος που έχουμε ενδιαφερθεί. Έχουμε ενδιαφερθεί και για άλλα παιδιά. Με τον Παπαγεωργίου έχει προκύψει μία πρώτη συμφωνία. Είναι ελεύθερος, αλλιώς δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία. Αυτή η συμφωνία πρέπει να υλοποιηθεί και στην πράξη. Για κάτι άλλο δεν μου αρέσει να το εξωτερικεύω αν δεν υπάρχει προσυμφωνία. Υπάρχουν και Κύπριοι και ξένοι στην Κύπρο.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad