Πετράκης: Μας “ταιριάζουν” τα εκτός έδρας παιχνίδια

Χανιά | 16 Δεκεμβρίου 2017, 21:24

Δίκαιο βάσει ευκαιριών και συνολικής εικόνας χαρακτήρισε το 1-1 με τη Δόξα Δράμας ο Γιώργος Πετράκης, που έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του.

/Bella Pizza

Παράλληλα έπειτα από σχετική ερώτηση τόνισε ότι ήταν αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, αφού “ταιριάζουν” περισσότερο στην ομάδα του τα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί έχει πολλή ενέργεια και γρήγορους παίκτες.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει από τα ποιοτικότερα ρόστερ στην κατηγορία, μια ομάδα με ιστορία και μεγάλη δυναμική και πραγματικά θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήρθαμε αρκετά προετοιμασμένοι. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, που δεν μας έκανε κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες. Από την απέναντι πλευρά στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε 1-2 ευκαιρίες και 2-3 ακόμη καλές προϋποθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά δεν το παράτησαν, έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια. Για μένα δίκαια ήρθε το γκολ που πετύχαμε, γιατί είχαμε ένα δοκάρι και μια καλή ευκαιρία πριν από αυτό. Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα θα το χαρακτήριζα δίκαιο, βάσει ευκαιριών και συνολικής εικόνας.

Σήμερα ήρθαμε χωρίς τέσσερις παίκτες, που είχαν παίξει σχεδόν σε όλα βασικοί. Πραγματικά αυτό που δείχνουμε σαν ομάδα είναι ότι έχουμε ένα ρόστερ, που όποιος και να μπει μέσα, από τα παιδιά που ήταν προηγουμένως εκτός, έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα και το έχω ξαναπεί και τους αξίζουν και σε αυτούς ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια».

Για το πώς δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του δίκαιου αποτελέσματος αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση η Δόξα έχασε αρκετές (!) ευκαιρίες: «Στατιστικά αν το πάρουμε, που θα το δω κι εγώ γιατί τα κρατάμε αυτά… Είναι ο καθένας το τι εννοεί ευκαιρία. Οι ευκαιρίες που έγιναν στις δύο εστίες για μένα είναι πάνω-κάτω μοιρασμένες. Ήμασταν λίγο τυχεροί στην κεφαλιά του Πετρόπουλο (σ.σ. στο 87′), που ήταν σπουδαία ευκαιρία για τη Δόξα Δράμας, αλλά κι εμείς ήμασταν πολύ κοντά στο να πετύχουμε γκολ νωρίτερα σε ένα παράλληλο κόψιμο προς την εστία, αλλά και με το δοκάρι. Γι’ αυτό είπα ότι κατά τη γνώμη μου είναι δίκαιο. Το παιχνίδι το ορίζουμε, για μένα, το πόσες ευκαιρίες και προϋποθέσεις μπορείς να κάνεις και να μην σου κάνουν. Η κατοχή για μένα μπαίνει στο τέλος. Σίγουρα είχαμε δώσει χώρο στη Δόξα Δράμας, που πραγματικά έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα».

Για το αν περίμενε η ομάδα του με τόσες απουσίες ότι θα πάρει αποτέλεσμα: «Ήμασταν αισιοδόξοι. Είμαστε μια ομάδα που μας ταιριάζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί έχουμε πολλή ενέργεια, είμαστε γρήγοροι και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμασταν επικίνδυνοι. Το μόνο που έμενε να δούμε είναι αν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι στην πολύ μεγάλη ποιότητα που έχουν οι παίκτες της Δόξας. Πραγματικά μέσα από τη συνολική μας προσπάθεια και την ομαδική δουλειά δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad