Πετράκης: Κόντρα στη ροή δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι

Χανιά | 10 Δεκεμβρίου 2017, 21:30

Παρά την ήττα από τη Σπάρτη ο Γιώργος Πετράκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι.

/Bella Pizza

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Γνωρίζαμε και πριν το παιχνίδι ότι δεν θα ήταν εύκολη η αποστολή μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες στην ενδεκάδα της. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ με τον Λέο και τον Σάλιακα. Νομίζω ότι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το οποίο σίγουρα μας αποσυντόνισε και πήγαμε με αυτό στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα με την αλλαγή σχηματισμού, χωρίς αυτό όμως να μας βοηθάει να αλλάξουμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, παρότι σαν απόδοση και με βάση αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ σαν ομάδα, αλλά για την προσπάθειά τους τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάζουμε τη συνέχεια που έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

Petrakis me sparti

Για το αν επηρέασαν την ομάδα οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές: «Όταν συμβαίνει αυτό επηρεάζει και τη δική μας δουλειά και την ομάδα και τη ροή του παιχνιδιού. Δεν θέλω όμως να σταθώ εκεί γιατί και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά νομίζω σαν γενική εικόνα ομάδας δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αυτό ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε εν μέρει στη ροή του παιχνιδιού».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad