Πετράκης: Κάναμε κατάθεση ψυχής

Κύπελλο Ελλάδος Αντίπαλοι Πλατανιά | 1 Φεβρουαρίου 2017, 23:33

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Πλατανιά ο Γιάννης Πετράκης, που δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και την κατάθεση ψυχής που έκαναν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρεθυμνιώτη προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα όπως αποδίδονται στο passports.gr: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Η προσπάθεια που έκαναν σε αντίξοες συνθήκες, σε κακό αγωνιστικό χώρο, με αριθμητικό μειονέκτημα για πάρα πολύ ώρα και απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο ήταν τεράστια. Το αποτέλεσμα δε συμβαδίζει με την προσπάθειά μας και νομίζω ότι είναι άδικο. Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να σκοράρει στο ξεκίνημα αλλά νομίζω ότι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ελέγχαμε το ματς . Βγάλαμε φάσεις, είχαμε ευκαιρίες, κάναμε κατάθεση ψυχής αλλά δυστυχώς δεν προκριθήκαμε. Τα περισσότερα παιδιά που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν ρυθμό και ήταν ακόμα πιο δύσκολο να διαχειριστούν το ματς σε τέτοιες συνθήκες».

Για το ότι διαμαρτυρήθηκε προς το διαιτητή: «Δεν διαμαρτυρήθηκα, απλά είπα στον διαιτητή ότι μας αδίκησε σε μια φάση».

Για το αν η διαιτησία έκρινε την αναμέτρηση: «Αυτό θα το πείτε εσείς. Είμαι τρία χρόνια εδώ, ξέρετε ότι δε μιλάω για τη διαιτησία»

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad