Πετράκης: Ήταν σπουδαία η προσπάθεια των παικτών μου

Χανιά | 3 Δεκεμβρίου 2017, 20:00

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος του ματς με τον Άρη.

/Bella Pizza

Ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε την τύχη να μπορέσει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι δηλώσεις του  έχουν ως εξής: «Όπως είχα αναφέρει και πριν το παιχνίδι παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης, με μία ομάδα που τη φετινή χρονιά φαίνεται ότι είναι δομημένη ώστε να πάρει την άνοδο στη Super League.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές μου. Το τακτικό μας πλάνο και στο πρώτο και στο δεύτερο λειτούργησε αρκετά καλά. Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε παρότι την κατοχή την είχε ο Άρης και πραγματικά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ επικίνδυνοι στο ανοιχτό γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αλλαγή σχηματισμού μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι με βάση αυτό που αλλάξαμε, πατήσαμε καλά και από εκεί και μέχρι το τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι ώστε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί στη φάση του δοκαριού, είχαμε και το ακυρωθέν γκολ, αλλά στο τέλος κρατάω την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου που πραγματικά ήταν σπουδαία.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και να εκπληρώσει τους στόχους του».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad