Πετράκης για την επίθεση και επιστροφή Κουνέτα

Μινώταυρος | 14 Ιουλίου 2016, 23:57

Με ακόμα δύο κινήσεις συνέχισε τη στελέχωση του δυναμικού του ο Μινώταυρος, φτάνοντας ουσιαστικά τις επτά μεταγραφές μέσα σε μία ημέρα.

Kounetas margaritis

Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών γνωστοποίησε την επιστροφή του Μαργαρίτη Κουνέτα, έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός είχε αγωνιστεί με επιτυχία κατά το παρελθόν στους “πράσινους”, στους οποίους είχε παραχωρηθεί από τον ΑΟΧ. Αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Δόξας Παχιανών κι έχει παίξει ακόμα σε ΑΕΧ, ΑΟΧ, Γρανίτη, Σπάθα, Ιωνία και Κεραμειά.

petrakis kanakis

Τα “πράσινα” θα φοράει και ο χαρισματικός επιθετικός Πέτρος Πετράκης, που αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια την επιθετική αιχμή του Τιτάνα. Την περασμένη σεζόν είχε 8 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Χανίων. Η σεζόν 2014-2015 ήταν ιδιαίτερα παραγωγική για τον ίδιο αφού πέτυχε 25 γκολ (είχε και 2 στο Κύπελλο) και ήταν τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Μινωταύρου:

Ο ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές ΠΕΤΡΟ ΠΕΤΡΑΚΗ επιθετικό,  από τον ΤΙΤΑΝΑ ΚΑΛΥΒΩΝ και την επιστροφή στην ομάδα μας  μετά από τέσσερα χρόνια  του ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΟΥΝΕΤΑ από τον ΑΟ ΚΕΡΑΜΕΙΑ,

Το Δ.Σ. τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Μινώταυρου και τους εύχεται καλή επιτυχία.  

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad