Πετράκης για Εργοτέλη: Μια νεανική ομάδα, όπως είμαστε κι εμείς

Χανιά | 3 Νοεμβρίου 2017, 17:45

Δηλώσεις για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη παραχώρησε ο Γιώργος Πετράκης, λέγοντας ότι ο στόχος είναι η ομάδα του να μπορέσει ν' αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο.

«Για εμάς είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα νεανική, όπως είμαστε κι εμείς. Υπάρχουν θέματα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη νιώθω ότι η ετοιμότητά μας είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τονίζει μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού που επισημαίνει ότι η συγκέντρωση και η πειθαρχία που θα δείξουν οι παίκτες του θα είναι τα “κλειδιά” για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Επειδή παίζουν δύο ομάδες από την Κρήτη υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Για εμάς είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα νεανική, όπως είμαστε κι εμείς. Υπάρχουν θέματα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη νιώθω ότι η ετοιμότητά μας είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές που θα έχει το ματς με το φιλικό του Οκτωβρίου: «Τα φιλικά είναι φιλικά και τα επίσημα είναι επίσημα. Από μόνο του το γεγονός ότι διακυβεύονται βαθμοί αλλάζει τα δεδομένα και για εμάς η αντιμετώπιση θα είναι πολύ διαφορετική και δεν θα μας επηρεάσει καθόλου το ότι είχαμε πάρει μία νίκη σε ένα φιλικό παιχνίδι».

Για τα χαρακτηριστικά που θα κρίνουν την αναμέτρηση: «Επειδή όπως προείπα είναι δύο νεανικές ομάδες και σίγουρα και οι δύο θα τρέξουν πολύ, υπάρχει κίνητρο και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, η συγκέντρωση και η πειθαρχία νομίζω ότι είναι τα σημεία “κλειδιά” για το συγκεκριμένο ματς».

Estrella
/psiloritischania