Πετράκης: Ευχάριστο να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας

Χανιά | 23 Οκτωβρίου 2017, 17:23

Για το ματς της Πέμπτης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας μίλησε ο Γιώργος Πετράκης, με τον τεχνικό του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικού να επισημαίνει ότι είναι ευχάριστο που η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με έναν αντίπαλο από τη Σούπερ Λιγκ.

Συν τοις άλλοις, ο Γ. Πετράκης σημείωσε ότι εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το ματς στην Τρίπολη θα βοηθήσει στο να δημιουργήσουν οι παίκτες του ρυθμό.

Η τοποθέτησή του για τον αγώνα έχει ως εξής: «Το ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα από τη Super League κάνει τη δουλειά μας αρκετά δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε στην ομάδα μας και δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο ματς. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και είναι πολύ θετικό για εμάς ότι μετά από αυτό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα, οπότε θα μας δώσει λίγο ρυθμό γι’ αυτό το κομμάτι και σίγουρα για όλους μας είναι κάτι ευχάριστο να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Για το κίνητρο των παικτών κόντρα σε αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας: «Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα πράγματα από μένα σε αυτό το κομμάτι σαν προπονητής τους, διότι οποιοσδήποτε και να βρισκόταν στη δική τους θέση όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία τα κίνητρα μεγαλώνουν από μόνα τους και τα ψυχολογικά και τα αγωνιστικά. Οπότε, σίγουρα περιμένω από τη δική τους πλευρά να είναι απόλυτα έτοιμοι και πειθαρχημένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Για το αν έχει ιδιαιτερότητα για τον ίδιο το παιχνίδι, όντας σε νεαρή ηλικία παίκτης του Αστέρα: «Σίγουρα θα πάω σε γνώριμα μέρη, αν και τότε είχαν ξεκινήσει να φτιάχνονται τα πράγματα και να γίνει αυτό το μέγεθος που έχει γίνει ο Αστέρας. Θα δω και γνώριμους ανθρώπους, που θα είναι μεγάλη χαρά και ελπίζω να είμαστε καλά και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Estrella
/psiloritischania