Πετράκης: Είμαι στην Κρήτη, ξεκουράζομαι και περιμένω

Εκτός συνόρων | 29 Μαΐου 2021, 17:57

Για την εμπειρίες που αποκόμισε από το Κυπριακό πρωτάθλημα μίλησε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο“. Αναλυτικά όσα είπε για…

Τι του μένει από την εμπειρία της Κύπρου: «Θεωρώ ότι κέρδισα πράγματα. Είναι εντελώς διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Κύπρο από ότι στην Ελλάδα, με βοήθησε ως προπονητή. Η διαφορετικότητα είναι με την ισορροπία στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι πιο κοντινά εκεί. Η ομάδα μου έχασε 5 πόντους από τον τελευταίο.»

Τι συνέβη και έχασε ο Απόλλων το πρωτάθλημα: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους. Χάσαμε το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική. Δικαιούμασταν να το πάρουμε αλλά δεν έχει σημασία, το πήρε η Ομόνοια που είναι μία ομάδα με εμπειρία.»

Τον Μπίσεσβαρ: «Έμεινα ικανοποιημένος εκτός από ένα διάστημα που έχασε τον δρόμο του. Αλλά γενικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας. Νόμισε ότι περιμέναμε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτόν και αγχώθηκε. Κουβεντιάσαμε, είναι πολύ καλό παιδί, ξαναήρθε εκεί που έπρεπε και είμαι ευχαριστημένος.»

Τον Ντιγκινί: «Έκανε πολύ χρονιά, έβαλε 17 γκολ αλλά ήταν άτυχος στο τέλος. Είμαι σούπερ ικανοποιημένος. Όμως δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου συμβεί.»

Το αν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού: «Όχι, γύρισα στην Κρήτη. Ξεκουράζομαι και περιμένω.»

Το νέο πρωτάθλημα: «Σε ότι αφορά τη μάχη στην κορυφή θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Για μένα και ο Άρης ήταν από τις πιο καλές ομάδες, έχει τη βάση. Οι υπόλοιποι κάνουν κινήσεις για αν ανεβάσουν το επίπεδο. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία στο πρωτάθλημα για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Πρέπει να ενισχυθούν οι μικρότερες ομάδες.»

karta antonis garden

Rabona ad