Πετράκης: Χαρούμενοι που ξεκινάμε εντός με τον κόσμο στο πλευρό μας

Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2017, 17:12

"Ούτε ζέστη ούτε κρύο" προκαλεί το αποτέλεσμα της κλήρωσης στο στρατόπεδο του ΑΟΧ/Κισσαμικού, με τον κόουτς, Γιώργο Πετράκη, να σημειώνει σε δηλώσεις του ότι είναι χαρούμενος που η ομάδα του θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας.

«Είμαι από τους προπονητές που με βάση το πρόγραμμα, δίνουμε την απαραίτητη σημασία, αλλά όχι τόσο, όσο να μας επηρεάζει από το ποιος είναι απέναντί μας σαν αντίπαλος», τονίζει ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, συνεχίζοντας ως εξής: «Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω εύκολο ή δύσκολο, είμαστε χαρούμενοι που θα ξεκινήσουμε εντός έδρας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει, αλλά για εμάς όλες οι ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ αξιόλογες φέτος. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, οπότε με βάση αυτό δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την κλήρωση εύκολη ή δύσκολη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει και ανταγωνιστικοί ώστε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το γεγονός ότι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αντιμετωπίζει τον “νεοφώτιστο” Καραϊσκάκη και τους Αχαρναϊκό και Εργοτέλη, με τους οποίους έπαιξε πρόσφατα: «Αυτό έχει και καλά και κακά. Δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε. Το καλό για μένα είναι ότι έχω εικόνα από τις δύο αυτές ομάδες, τον Εργοτέλη και τον Αχαρναϊκό, γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι, οπότε ενισχύει την άποψή μας και το έργο μας γιατί πρέπει να δουλέψουμε με βάση τον εκάστοτε αντίπαλο».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Με βάση και το χρονικό περιθώριο που έχουμε μπροστά μας, αυτές τις δύο εβδομάδες, αισιοδοξώ ότι θα παρουσιαστούμε 100% για να είμαστε αυτοί που πρέπει στην αρχή του πρωταθλήματος».

Estrella
/psiloritischania