Πετράκης: Από τα δικά σας ρεπορτάζ μαθαίνουμε αν θα ξεκινήσουμε!

Χανιά | 15 Οκτωβρίου 2017, 19:20

"Φοβερές" δηλώσεις από τον Γιώργο Πετράκη αλλά που μαρτυρούν απόλυτα την ανοργανωσιά που επικρατεί στη Φούτμπολ Λιγκ, με τον τεχνικό του ΑΟΧ/Κισσαμικού να τονίζει ότι... αδυνατεί ν’ απαντήσει με βεβαιότητα για το αν η ομάδα του θα παίξει την άλλη εβδομάδα το πρώτο ματς πρωταθλήματος.

«Δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Αυτό που ακούμε κι εμείς, τα περισσότερα τα μαθαίνουμε από σας! Από τα δικά σας λεγόμενα, με βάση το ρεπορτάζ, δεν ξέρουμε κάτι επίσημο», τόνισε σχετικά ο Γ. Πετράκης σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του φιλικού απέναντι στο ΣΥΝΚΑ για το αν έχει ο ίδιος ενημέρωση αν η ομάδα του θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις από το νεαρό τεχνικό είναι οι εξής: «Ευχαριστούμε το ΣΥΝΚΑ που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε αυτό το φιλικό που ήταν σαν τελευταία πρόβα πριν ξεκινήσουμε. Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του, γιατί πραγματικά είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν τους αξίζει να είναι στο τοπικό και με αυτό το υλικό στέκονται εύκολα στην παραπάνω κατηγορία. Θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι άσχετα που το μέγεθος των δύο ομάδων όσον αφορά την κατηγορία που αγωνίζονται είναι μεγάλο. Υπήρχαν ανταγωνιστικά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε εν μέρει ευχαριστημένοι. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Είχαμε να παίξουμε πάρα πολύ καιρό. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως είδαμε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και πλέον αυτό που περιμένουμε είναι η έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν έχει την ενημέρωση η ομάδα του ότι ξεκινά την άλλη εβδομάδα: «Δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο! Αυτό που ακούμε κι εμείς, τα περισσότερα τα μαθαίνουμε από σας! Από τα δικά σας λεγόμενα, με βάση το ρεπορτάζ, δεν ξέρουμε κάτι επίσημο».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του για το ματς της πρεμιέρας: «Θέλουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι! Είμαστε, αισθανόμαστε έτοιμοι, μακάρι να ξεκινήσουμε με το “δεξί” γιατί παίζουμε κιόλας στην έδρα μας».

Estrella
/psiloritischania