Πέταξαν έξω από το ξενοδοχείο τον Χουάντερσον

Super League 1 21 Ιουλίου 2016, 18:06

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς στον Ηρακλή. Αυτή τη φορά ο… άτυχος πρωταγωνιστής ήταν ο Χουάντερσον ο οποίος όπως τόνισε με δηλώσεις του στον Arena Fm ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, ξέχασε να τον πληρώσει γιατί είχε πολλά στο κεφάλι του!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αποτέλεσμα να τον πετάξουν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε τις τελευταίες μέρες: «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι. Από την στιγμή που επέστρεψα, τίποτα δεν πάει καλά. Με έδιωξαν από το ξενοδοχείο. Μάλιστα, είχα φέρει και ένα δώρο για την κόρη, αλλά αυτοί έβγαλαν τα πράγματά μου έξω και μου έσπασαν το δώρο.Ζήτησα να πάω στην Αστυνομία, στη συνέχεια μίλησα με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και εκείνος μου είπε ότι ξέχασε το θέμα επειδή είχε με πολλά άλλα να ασχοληθεί. Είμαι πολύ απογοητευμένος, από αυτή τη συμπεριφορά. Μετά μου υποσχέθηκαν ότι θα με πληρώσουν τη Δευτέρα, έπειτα την Τρίτη, την Τετάρτη, αλλά χρήματα δεν πήρα. Δεν γίνεται να παίζεις έτσι. Μου χρωστούν έξι μισθούς, έχω να πάρω χρήματα από την παρουσία της ομάδας στη Β’ Εθνική.Δεν μπορούσα να μείνω σε εκείνο το ξενοδοχείο άλλο. Ζητούσα εξηγήσεις για το πως έβγαλαν τα πράγματά μου έξω και δεν μου εξηγούσαν. Από τη μια είναι λάθος του ξενοδοχείου, αλλά από την άλλη, είναι και λάθος της ΠΑΕ. Δεν ξέρω ακόμη για πόσο θα μείνω».

Για την αποχή από τις προπονήσεις είπε: «Έστειλα χθες ένα μήνυμα στον προπονητή. Μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάτι για να αλλάξω απόφαση, αλλά δεν έχω πλέον την ψυχολογία να κάνω κάτι τέτοιο».

Για το αν θα κάνει προσφυγή, είπε: »Δεν ξέρω πώς θα κινηθώ, είμαι όμως ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκεφτώ την καριέρα μου. Δεν γίνονται μόνο για τα χρήματα όλα αυτά, αλλά γιατί πλέον δεν έχω άλλο αυτοπεποίθηση. Δεν θα είναι εύκολη η χρονιά φέτος, αλλά και πως να μπεις να παίξεις με τέτοια ψυχολογία; Πως να παίξεις όταν δεν είσαι καλά; Αυτή τη στιγμή είμαι ο παλιός παίκτης της ομάδας, έχω κάνει όνομα, με ξέρουν όλοι γιατί παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Πως μπορώ όμως να εμπιστευτώ αυτούς τους ανθρώπους από την στιγμή που μου λένε κάτι και κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Έχω καλούς φίλους στην Πορτογαλία από το πέρασμά μου στη Ρίο Άβε, θα αποφασίσω σε λίγες ημέρες τι θα κάνω».

Κλείνοντας τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου, αλλά δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω έτσι. Εύχομαι στον Ηρακλή τα καλύτερα. Και αυτή είναι τουλάχιστον η ευχή μου».

Θα περιμένει μέχρι την Πέμπτη

Οι πληροφορίες από Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο παίκτης παραμένει στην Ελλάδα και πως του έχει δοθεί η υπόσχεση πως μέχρι το απόγευμα θα λάβει μέρος των χρημάτων που του οφείλονται. Έτσι, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Σε περίπτωση που ούτε αυτή η υπόσχεση τηρηθεί, τότε ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι πιθανό να φύγει, ενώ δεν αποκλείεται την Παρασκευή να έχουμε και αποχώρηση-βόμβα από την ομάδα που θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Είναι πολλοί οι παίκτες που περιμένουν χρήματα αυτή την εβδομάδα έτσι ώστε να φύγουν για την προετοιμασία και η δικαιολογία πως τα χρήματα δεν μπορούν να… ταξιδέψουν στην Ελλάδα δεν πείθει αρκετούς από αυτούς.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad