Περισσότερα από 50 σχολεία στον Καρτερό

Beach Volley | 11 Νοεμβρίου 2022, 18:16

5.121 μαθητές και μαθήτριες από 36 Δημοτικά Σχολεία και 16 Γυμνάσια - Λύκεια εξασκήθηκαν στις τεχνικές του βόλεϊ και του beach volley στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρτερού.

KTEO Κρήτης

Η αθλητική εκδήλωση έφερε την ονομασία «Γνωριμία με τα Παράκτια αθλήματα» και εντασσόταν στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022.

Οι διοργανώτρια ομοσπονδία (ΕΟΠΕ) αναφέρει σχετικά:

«Στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, διοργανώθηκαν Αθλητικές Δραστηριότητες: “Γνωριμία με τα Παράκτια αθλήματα”.

Οι δραστηριότητες διεξήχθησαν στις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις Καρτερού, σε συνεργασία των Διευθύνσεων ΔΕ και ΠΕ, των υπευθύνων Φ.Α.ΣΧ.Α Ηρακλείου με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την υποστήριξη του Ε.Α.ΚΗ. και της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Ηράκλειο 23».

Την Ε.Ο.ΠΕ. εκπροσώπησε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Νικητάκης Νικήτας. Οι 5.121 μαθητές/τριες από 36 Δημοτικά Σχολεία και 16 Γυμνάσια – Λύκεια γνώρισαν και εξασκήθηκαν στις τεχνικές του volley και του beach volley και στη συνέχεια συμμετείχαν σε παιχνίδια.»

Rabona ad