Περιμένουν το «ναι» του Σαλπιγγίδη στην εκδήλωση «12 χρόνια Φάρος»

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 31 Ιουλίου 2016, 18:16

Στο αποκορύφωμα βρίσκονται οι προετοιμασίες για την γιορτή του "Γαλανόλευκου Φάρου" που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 3 Αυγούστου στο "Πορτοκάλι". Τη συμμετοχή τους στην γιορτή, που έχει τίτλο «12 χρόνια Φάρος» έχουν επιβεβαιώσει 13 σημαντικές προσωπικότητες της Ιστορίας της Εθνικής μας ομάδας και απομένει ένα τελευταίο «ναι», αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Να σημειωθεί ότι από την ομάδα του Πλατανιά, θα βρεθούν ως καλεσμένοι του “Γαλανόλευκου Φάρου” ο Γιώργος Παράσχος και ο Φανούρης Γουνδουλάκης ενώ από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι καλεσμένοι είναι οι εξής:

Κατσουράνης, Αποστολάκης, Mαχλάς, Βαμβακούλας, Πουπάκης, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Νικολούδης, Δαμανάκης και Γούναρης.

Επίσης, στην εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να βραβευτεί η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινα, η οποία μάλιστα έρχεται στα Χανιά από τις ΗΠΑ.

Αυτό που μένει να πιστοποιηθεί σημειώνεται και πάλι είναι να βρεθεί στην εκδήλωση και ο “14ος” αυτής της βραδιάς, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, με τους Μανώλη Κοναρό και Νίκο Ζωιδάκη.

Η είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ με πλήρες μενού.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad