Περιμένει τη “μεταγραφή” που λέγεται… Βουρβαχάκης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 14 Οκτωβρίου 2016, 0:57

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ δε διανύει την καλύτερη περίοδο της, βάσει των αποτελέσμάτων στο πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν και τα ευχάριστα νέα στο "στρατόπεδο" της ομάδας των Χανίων.

 

Ο Χρήστος Βουρβαχάκης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι σε 3-4 εβδομάδες έτοιμος να ενσωματωθεί σε αποστολή της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ίσως και σε δύο εβδομάδες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, γεγονός που εύκολα μπορεί να χαρακατηριστεί ως μια …μεταγραφή για τους πρωταθλητές Χανίων του 2016. Εξάλλου, ο Βουρβαχάκης είναι ένας παίκτης που θα δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις της ομάδας.

Από την άλλη πρόβλημα έχει προκύψει με τον Γιώργο Γκουτσίδη που λόγω ένός παλιότερου προβλήματος τραυματισμού θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Αντίθετα, καλά είναι τα νέα για τον Μάριο Ζντράβκοβιτς που συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων του τεχνικού του ΙΝΚΑ Γιάννη Κατσούλη. Οι παίκτες του Ρεθυμνιώτη τεχνικού βλέπουν ως ένα άκρως, σοβαρό παιχνίδι το προσεχές με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο εφόσον είναι νικηφόρο θα δώσει το έναυσμα της αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad