Περιμένει λύσεις ο Μαν. Μαθιουλάκης

Πλατανιάς | 22 Αυγ 2016, 11:50

Χολωμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της ελληνικής Σούπερ Λιγκ εμφανίζεται ο Μαν. Μαθιουλάκης. Ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ Πλατανιάς είναι γεγονός ότι περιμένει ώριμες κινήσεις από τους ιδιοκτήτες των ομάδων έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα όλα τα προβλήματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πέρα απ’ όλα αυτά ωστόσο, μία εικόνα για το πώς τουλάχιστον η ομάδα του Πλατανιά αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή την τεράστια κρίση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα σχηματίζεται μέσω της σχετικής επιστολής που έχει στείλει προς τη Σούπερ Λιγκ εν όψει του έκτακτου Δ.Σ. της Τρίτης. Εκεί όπου ο Πλατανιάς αξιώνει πρώτο σε τάξη θέμα να τεθεί ο ορισμός του νέου προέδρου στον Συνεταιρισμό (αν και δεν υπάρχει στην ατζέντα…). 

Μάλιστα, ίσως ο Πλατανιάς να είναι από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή τολμούν να περάσουν στο προσκήνιο και να κοιτάξουν το πρόβλημα “ιδίοις όμμασι”, με την προσδοκία να υπάρξουν ώριμες αποφάσεις απ’ όλους και ειδικότερα να βρεθούν λύσεις.

Σε ό,τι αφορά ωστόσο τον κ. Μαθιουλάκη, επίσης αλήθεια είναι ότι μία σειρά γεγονότων τον έχουν οδηγήσει αυτή τη στιγμή να είναι αρκετά εκνευρισμένος με την κατάσταση που επικρατεί. Πρόσφατα άλλωστε με όσα είχε πει στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης που είχε πραγματοποιήσει η ΠΑΕ στα γραφεία της ΑΝΕΚ LINES είχε περιγράψει εν πολλοίς την κατάσταση όπως τουλάχιστον την αντιμετωπίζει ο ίδιος σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, η ελπίδα που δεν αφορά μονάχα τον Πλατανιά είναι να βρεθούν λύσεις και ειδικότερα το επερχόμενο Δ.Σ. της Λίγκας έρχεται ν’ αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad