Περδικάκης: Τα πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά θα κάνουν τη διαφορά φέτος στον Μινώταυρο

Μινώταυρος Face Control | 31 Οκτωβρίου 2022, 18:59

Ο Γιάννης Περδικάκης ήταν από τα πρόσωπα, εάν όχι το πρόσωπο της αγωνιστικής για λογαριασμό του Μινώταυρου, καθώς χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε, η ομάδα του έφτασε στη νίκη επί του Αρη Σούδας με σκορ 3-1.

Ο Χανιώτης επιθετικός μιλά στο athlitiko, λέγοντας πως η ομάδα του διαθέτει πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά που κατά την άποψή του θα κάνουν τη διαφορά. Οσον αφορά τα φαβορί χρίζει τον Απόλλωνα και τον Γρανίτη για την κατάκτηση του τίτλου.

Γιάννη, η νίκη για την ομάδα σου επί του Αρη Σούδας ξεχωρίζει όσον αφορά τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής. Είναι έτσι τα πράγματα για σένα;

Σίγουρα ξεχωρίζει διότι έπαιζαν δυο καλές και ιστορικές ομάδες οι οποίες έχουν την ίδια φιλοσοφία όσον αφορά το τρόπο που λειτουργούν οι ακαδημίες και το πώς προωθούν νέα παιδιά.

Ησουν ο παίκτης που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας σου, τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Σίγουρα ότι πέτυχα δυο γκολ με χαροποιεί αλλά με χαροποιεί περισσότερο που η ομάδα μου έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και βγάλαμε πράγματα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση.

Γιάννη, είσαι εδώ και πολλά χρόνια μια σταθερή αξία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Νιώθεις, είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου;

Είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου διότι κάνω αυτό που αγαπώ και σύγχρονος βοηθώ και την ομάδα που παίζω να φτάσει όσο πιο ψιλά γίνεται.

Με σημαντικό παρελθόν και από ομάδες που έφτασαν πολύ ψηλά όπως ο Πλατανιάς. Το σχόλιό σου γενικότερα για το ποδόσφαιρο στα Χανιά όλα αυτά τα χρόνια;

Σίγουρα το χανιώτικο ποδόσφαιρο έχει κάνει πολλά και σημαντικά βήματα προς το καλύτερο αλλά θεωρώ ότι μπορεί και καλύτερα.

Φέτος ποιος είναι ο στόχος του Μινώταυρου; Η αλήθεια είναι ότι έχετε ξεκινήσει χωρίς να σας υπολογίζουν ανάμεσα στις ομάδες που θα πάνε πολύ ψηλά κι ενώ πέρσι τερματίσατε στην 2η θέση! Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Ο Μινώταυρος είναι μια ομάδα που δεν θα πει ποτέ πολλά, αλλά θα δείξει πολλά…Οσα πρωταθλήματα έχει πάρει, τα έχει πάρει ως αουτσάιντερ και δεν θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, απλά δεν τον υπολογίζουν επειδή ίσως δεν ενισχύθηκε. Ομως, έχουμε πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά που θα κάνουν τη διαφορά.

Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα και ποιες ομάδες θεωρείς ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στον τίτλο;

Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα, τον πρώτο λόγο θεωρώ ότι τον έχουν ο Απόλλων και ο Γρανίτης.

Rabona ad