Περδικάκης: Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε τον ΠΟΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 4 Μαΐου 2017, 20:44

Ο Γιάννης Περδικάκης, ο "πιστός στρατιώτης" του ΙΝΚΑ, μίλησε στο athlitiko.gr με αφορμή το πρώτο του γκολ στη Γ’ Εθνική αλλά και την τελική ευθεία στην οποία βρίσκεται η προσπάθεια παραμονής της χανιώτικης ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος επιθετικός άνοιξε τον δρόμο της νίκης απέναντι στη Ρόδο και το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μύρωνα Σηφάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το δικό του γκολ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός: «Σίγουρα τα συναισθήματά μου είναι πολύ ωραία, όχι τόσο επειδή έβαλα το γκολ, αλλά επειδή κέρδισε η ομάδα και έμεινε “ζωντανή” στην προσπάθεια για παραμονή. Όμως έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και τα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΟΑ σε μία δύσκολη έδρα: «Ο ΠΟΑ είναι μία ιστορική ομάδα και διαθέτει μία πολύ δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι αν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το πώς βλέπει τη “μάχη” της παραμονής: «Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε, αν και η τύχη μας δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αφού βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές και κάποια μη αναμενόμενα αποτελέσματα. Εμείς ωστόσο από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι έχουνε μπει πλέον σε “μπελάδες” κι άλλες ομάδες εκτός από Ηλυσιακό και ΙΝΚΑ: «Ουσιαστικά αυτές οι ομάδες είναι ο Ιάλυσος, η Κηφισιά και η Θύελλα, που θεωρώ ότι είμαστε ισοδύναμοι. Όμως δεν καταφέραμε να τις κερδίσουμε εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο και ουσιαστικά “πληρώνουμε” και αυτά τα αποτελέσματα, που μας φέρανε στην κατάσταση που βρισκόμαστε».

 

Estrella
Auto KCS