Πέρασμα της Σπάθας από τις Μουρνιές | pics

Σπάθα Μινώταυρος | 18 Μαρτίου 2023, 18:34

Η Σπάθα πέρασε νικηφόρα από τις Μουρνιές, κερδίζοντας τον Μινώταυρο με 2-0.

Oinolatris

Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε η Σπάθα, που επέστρεψε έτσι σε νικηφόρα τροχιά μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανακρωτηριακό, την περασμένη αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τη Σπάθα με προβάδισμα χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σουχλάκη στο 33′, παράβαση η οποία δόθηκε για ανατροπή στον Αναστασόπουλο.

Ο τελευταίος ήταν εκείνος που “κλείδωσε” τη νίκη στο φινάλε του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 87′, μετά από ομαδική συνεργασία και τελική πάσα του Κένγκα για το 0-2.

Λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με λιγότερο παίκτη, λόγω δεύτερης κίτρινης που δέχτηκε στο 78′ ο Χρυσός για μαρκάρισμα.

Γενικότερα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί παραπάνω τέρματα σε αυτό το παιχνίδι.

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Πρωτοπαπαδάκης, Πρέζια (71′ Χατζής), Δαμανάκης, Νταγιάκος, Ξεκουκουλωτάκης, Θάνος, Γιαννουδάκης (52′ Γιαννακίδης), Λαβράνος (61′ Ντακάκης), Ανδρουλάκης, Περδικάκης, Ζαγκουντίνος (71′ Κούτσικος)

Σπάθα (Αλκης Δημήτρης): Μυφτάρι, Κρασουδάκης, Λαζάρ Ντ. (89′ Μαριανάκης), Νάξι, Σουχλάκης, Χρυσός, Βελής (90′ Σαράντος), Σκουλάς, Κένγκα, Αλλκούρτι (83′ Κανελάκης), Αναστασόπουλος

Estrella

Rabona ad