Πέρασε το σκόπελο των Ιωαννίνων ο Παναθηναϊκός

Super League 1 3 Σεπτεμβρίου 2023, 23:47

Πολύτιμη νίκη χάρη στο γκολ του Παλάσιος κατάφερε να σημειώσει ο Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “πράσινοι”, οι οποίοι πραγματοποίησαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές και μία ακόμα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, τέσσερις, σημείωσαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια, περνώντας με επιτυχία από την έδρα των Ιωαννίνων.

Το γκολ που ξεκλείδωσε τη νίκη για τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε από το ωραίο τελείωμα του Παλάσιος μετά την ασίστ του Μαντσίνι στο 74ο λεπττό

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν το ημίχρονο με τους Κώτσιρα και Μπερνάρ ν’ αντικαθιστούν τους Βαγιαννίδη και Αϊτόρ αντίστοιχα, με τον Αϊτόρ να παίρνει μάλιστα τη θέση του Βέρμπιτς ο οποίος αρχικά ήταν δηλωμένος στην ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επίσης στο 55ο λεπτό για τον ίδιο λόγο ο Μαντσίνι αντικατέστησε τον Τζούριτσιτς.

Διαιτητής: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) – Φωτόπουλος (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76′ Γκάρο), Παμλίδης, Τζίμας (63’ Ροσέρο), Κόντε

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (38′ λ.τρ. Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν (73′ Βιλένα), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς (55′ λ.τρ. Μαντσίνι), Παλάσιος, Ιωαννίδης (73′ Σπόραρ), Αϊτόρ (38′ λ.τρ. Μπερνάρ)

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad