Πέρασε τα ιατρικά ο Ενσικουλού και ανακοινώνεται

Πλατανιάς | 29 Ιουνίου 2017, 16:45

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ζορντάν Ενσικουλού για τον Πλατανιά. Ο Κονγκολέζος επιθετικός πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες ήταν "καθαρές" και αυτό που απομένει πια είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο Ενσικουλού έδωσε παρών το παρών με πολιτικά στην “πρώτη” για τον Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/6), καθώς σε πρώτη φάση τον ενδιέφερε να δει πού προπονείται η ομάδα, αλλά και να επιβεβαιώσει από κοντά κάποια πράγματα. Ακολούθως και ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο Ενσικουλού πέρασε από εξετάσεις και αυτό που απομένει πια είναι η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά, που όπως διαφαίνεται θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης, τυπικής διαδικασίας ζήτημα είναι να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Νταβίντ Ομπερχάουζερ, που πραγματοποιεί ήδη προπονήσεις με τον Πλατανιά. Ο Γάλλος πρώην τερματοφύλακας της Μετς θα υπογράψει για 3 χρόνια, όπως άλλωστε έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον αμυντικό Γιοβάνοβιτς, τα έχει βρει σε όλα με τον Πλατανιά και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες η άφιξή του στα Χανιά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Estrella