Πέρασε με νίκη από το Μοσχάτο ο Αλμυρός

Γ' Εθνική 5 Μαρτίου 2023, 18:27

Ο Αλμυρός έφυγε με νίκη από το Μοσχάτο και με γκολ του Πιερτζιάκομι επικράτησε της τοπικής ομάδας με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Γ' εθνικής.

Χάρη σε αυτή τη νίκη είναι στην 5η θέση μαζί με τον Εθνικό, ενώ το Μοσχάτο παραμένει χαμηλά και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 10′ ο Σιμονιάν είχε την πρώτη καλή στιγμή και το σουτ που έκανε πέρασε άουτ για το Μοσχάτο, για να έρθει το γκολ στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη του Αλμυρού στα αντίπαλα καρέ. Ο Πιερτζιάκομι επωφελήθηκε από την κόντρα με τον Παντίδο και πλάσαρε τον Τσάκαλο για το 0-1.

Στο 35′ ο Κατσικοκέρης είχε καλή στιγμή, αφού η κεφαλιά του από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με Πασαλίδη και Κουτσούμπα, ενώ ο Αλμυρός δυσκολεύτηκε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Κράτησε ωστόσο το πολύτιμο γκολ του πρώτου μέρους και έφυγε με τη νίκη.

Moσχάτο: Τσάκαλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Ξενιτόπουλος, Σιμονιάν (72′ Σιμάκου), Τζωρτζάτος, Κουτσούμπας, Λάμπρου, Παυλάκης, Πασαλίδης, Ποιμενίδης (72′ Ζορμπάς)

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Παγώνης, Μπεριος, Πατινιώτης (72′ Αγαπάκης), Ενγκουέμ, Μπάσιτς, Κοιλιάρας (72′ Χαϊντίνι), Αρσενίδης (46′ Φυτόπουλος), Κατσικοκέρης, Πιερτιάκομι

Πληροφορίες: Grandsport.gr

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad