Πέρασε με νίκη από τη Μοναχή Ελιά

Δόξα Παχ. Άρης Βουκολιών | 9 Απριλίου 2016, 19:47

Την νικηφόρα πορεία του συνέχισε ο Άρης Βουκολιών που πέρασε με νίκη 3-1 από την Μοναχή Ελιά απέναντι στην Δόξα, με ανατροπή στο σκορ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ένας πρώην Βουκολιανός, ο Καβρουλάκης άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι στο 20’ για το 1-0, σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Άρης παρότι με παίκτη λιγότερο από το 44′ μετά την αποβολή του Αράπη,ισοφάρισε στο 65’ σε 1-1 με σουτ του Ντούπη από το ύψος της περιοχής.

Στο 72’ έφτασε στην ανατροπή μετά την κάθετη του Σουχλάκη και το τελείωμα του Κομπογεννητάκη που έκανε το 1-2 στο παιχνίδι, συνδυάζοντας με γκολ την ημέρα των γενεθλίων του.

Στο 80’ ο Σουχλάκης έκλεισε το σκορ στο 1-3 για τον Άρη Βουκολιών.

Ο Άρης Βουκολιών βράβευσε δύο πρώην ποδοσφαιριστές του, τον Γιώργο Καβρουλάκη και τον Στέλιο Λιοδάκη για την προσφορά τους στην ομάδα.

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες στη Δόξα για την φιλοξενία.

Διαιτητής: Αλεξόπουλος

Βοηθοί: Κανελάκης-Βερικάκης

Δόξα Π. (Γιώργος Τσομπάνογλου): Χριστουλάκης, Λιοδάκης, Κένγκα (82’ Σκαρπέτης), Περράκης, Καριμπίδης, Μαρκουλάκης Α., Γαβαλάς (58’ Σκούρτης), Καβρουλάκης, Λάμσε, Μαρκουλάκης Β., Κορωνάκης (77’ Ασημίνας).

Άρης Β. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Πατρικάκης, Κομπογεννητάκης, Παπακαστρήσιος, Παπιδάκης (77’ Κοκάκης), Πολένα, Γανωτής, Τερεζάκης (65’ Σουχλάκης), Ντούπη, Περράκης Μ. (74’ Περράκης Γ.), Αράπη

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella