Πέρασε και το εμπόδιο του Θησέα ο Γρανίτης | pics

Θησέας Γρανίτης | 25 Φεβρουαρίου 2023, 17:31

Με νίκη επέστρεψε στις υποχρεώσεις του σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Γρανίτης, καταβάλλοντας την αντίσταση του Θησέα με 2-0.

Oinolatris

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στη Μοναχή Ελιά ο Γρανίτης επιβεβαίωσε έτσι την ισχύ του απέναντι στον Θησέα ο οποίος πάντως έδωσε τη μάχη του, διατηρώντας εξάλλου την ελπίδα της κατάκτησης του θετικού αποτελέσματος μέχρι το σκορ να γίνει 2-0, κάτι που συνέβη στο 80ό λεπτό.

Ο Γρανίτης είναι γεγονός πάντως ότι έχασε σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει πιο εύκολα τη νίκη, έχοντας άλλωστε και… τρία δοκάρια με τους Κοκάκη (14’ και 50’) και Δρακάκη (88’).

Η ομάδα της Αγ. Μαρίνας άνοιξε το σκορ μετά από παλικαρίσια προσπάθεια του Δρακάκη στο 23ο λεπτό, ο οποίος αν και πεσμένος πάσαρε στον Κοκάκη που πλάσαρε έτσι για το 0-1. Το, δε, τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 80’ από ασίστ του Παπαδάκη και κοντινό πλασέ του Κατσαρού.

Διαιτητής: Μισαηλίδης. Βοηθοί: Παναγόπουλος – Βράγκου Αικ.

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Κουτσοδόντης, Χαιρετάκης, Νικολιουδάκης, Παλαθούρας, Ποδαράς, Γκιώκα, Μπαμπουνάκης, Γκόντζος, Πενταράκης, Κύρογλου (46’ Χατζηδάκης), Μάρκου

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης Χ., Κατσαρός, Στεφανίδης Ηλ., Πατρικάκης, Ρουσάκης (76’ Βασιλείου), Κολομπάκης Σπ. (65’ Παπαδάκης), Μεγαλακάκης (76’ Μπεριάδης), Δρακάκης, Αθανασιάδης (78’ Στεφανίδης Σ.), Κοκάκης (65’ Μποντούρι)

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad