Πέρασε εργομετρικά ο Ποζατζίδης

Εργοτέλης | 1 Οκτωβρίου 2020, 21:10

Πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις την Πέμπτη (01/10) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη, Στέλιος Ποζατζίδης. Ο πρώην παίκτης του Πλατανιά θα ενσωματωθεί την Παρασκευή στην προετοιμασία.

/Bella Pizza

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα του Εργοτέλη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι τέσσερις συνέχισαν την ατομική τους εκγύμναση.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει:

«Ανέβασαν ρυθμό σήμερα στο Παγκρήτιο οι παίκτες μας. Η πρώτη μέρα του Οκτώβρη βρήκε τους κιτρινόμαυρους να εκτελούν πρόγραμμα υψηλής έντασης το οποίο είχε ετοιμάσει το τεχνικό επιτελείο.

Συγκεκριμένα μετά την προθέρμανση το κύριο μέρος περιείχε παιχνίδια περιορισμένου χώρου και χρόνου σε συνδυασμό με ταχυδύναμη.

Ο Μανουσάκης, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην πλάτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Αλεξάκης, Θεοδωράκης, Κωστανάσιος.

Και οι τέσσερις αναμένεται αύριο να μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Όσον αφορά τώρα τους Σαρρή, Bote, Kwateng και Καπουράνη συνεχίζουν την ατομική τους εκγύμναση.

Ωστόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Στέλιος Ποζατζίδης πέρασε σήμερα εργομετρικές εξετάσεις και από αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad