Πέρασε από την έδρα του Τιτάνα ο Ήφαιστος (0-1)

Τιτάν Ηφαιστος | 6 Νοεμβρίου 2022, 19:15

Με "χρυσό" σκόρερ τον Νησωτάκη, ο Ήφαιστος πέτυχε το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΧ.

Oinolatris

Όλα κρίθηκαν από μια στημένη φάση στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Νιο Χωριό, όταν στο 38ο λεπτό ο Νησωτάκης εκμεταλεύτηκε την όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Νικολακάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Για τους γηπεδούχους σημαντικές ευκαιρίες “χάθηκαν” από πλευράς Ματζοράκη, μία σε κάθε ημίχρονο. Η πρώτη μάλιστα προήλθε λίγο πριν ανοίξει το σκορ η ομάδα του Ηφαίστου.

Για την ομάδα του Τιτάνα αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι απέναντι στην ομάδα των Σαμψών. Από την άλλη ο Ήφαιστος θα υποδεχτεί την νεανική Ε.Θ.Κ. η οποία παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, στο γήπεδο των Νεροκούρου.

Διαιτητής: Κουκλάκης
Βοηθοί: Ψιλιτέλης – Μπαταγκιώνη

Τιτάν (Αβρράμ Γιαννακίδης): Μοχλάκης Μ., Τζομπανάκης, Σπαθαράκης, Μανανεδάκης Π., Μανουσάκης Ι., Ματζοράκης (70′ Κοκκινάκης), Μοχλάκης Γ., Σερανάι Φ. (75′ Καπλάνης), Γιανναράκης, Σερανάι Αρ. (90′ λ.τρ. Κορωνάκης), Σταμούλης

Ηφαιστος (Γιάννης Λιουδάκης): Σφακιωτάκης, Νησωτάκης, Σίνης, Χωραφάκης, Κουνδουράκης, Δασκαλάκης (45′ Καραμαλης), Χαλιβελάκης, Νικολακάκης (82′ Σπυριδάκης), Ντινάι (82′ Καβρουδάκης), Γκογκολάκης, Γαρυφαλής (35′ λ.τρ. Σπανουδάκης).

Estrella

Rabona ad