Πέρασε από τα Σφακιά και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση ο Φωστήρας

Φωστήρας Σφακιά | 9 Απριλίου 2017, 20:27

Ο Φωστήρας έκανε το καθήκον του στο Φραγκοκάστελο, νικησε τα Σφακιά (3-1) και ανέβηκε μετά από απουσίας μίας εβομάδας στη δεύτερη θέση της Β' κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος των Αγ. Σαράντα βρήκε πρώτος δίχτυα με την συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών παιχνιδιού, με τον Ποντικάκη να αιφνιδιάζει με σέντρα-σουτ τον Σφυνιαδάκη και να κάνει το 0-1.

Ο νεαρός Βασαδάκης με ωραία προσωπική ενέργεια, κατάφερε να “κρεμάσει” με σουτ τον τερματοφύλακα των Σφακίων και να κάνει το 0-2 στο 30′. Ο Βούρβαχης μείωσε σε 1-2 στο 40′ για τα Σφακιά και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ο Φωστήρας ωστόσο φρόντισε να τελειώσει το παιχνίδι και με τον Περράκη έφτασε στο 1-3 με την σέντρα του δευτέρου μέρους, αφού πέρασε με ωραίες ντρίμπλες τους αντιπάλους του, πριν σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Σφυνιάδάκης, Ι.  Χομπιτάκης,  Δεληγιαννάκης, Σφυνιάς, Ι.Μ. Τζωρτζάκης,  Μπούχλης, Συγγελάκης, Λ. Χομπιτάκης (75′ Καγιαδάκης), Βούρβαχης, Δουρουντούς (55′ Ι.Ι. Τζωρτζάκης), Ιωσ. Τζωρτζάκης

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Μήτρου, Ματζοράκης, Τερεζάκης, Μαλαμαδάκης, Ποντικάκης, Αμαξόπουλος, Περράκης,Παλαθούρας, Σταθάκης, Βασαδάκης (60′ Ματζορογεώργος)

Estrella

Papantonakis Cards