Πέρασαν οι πρώτοι, ακολουθούν οι υπόλοιποι

Πλατανιάς | 2 Μαΐου 2017, 21:55

Με τις πρώτες καταθέσεις από το τεχνικό και το ιατρικό τιμ, αλλά και τους ανθρώπους που συνόδευσαν την αποστολή (Βαλ. Μαλανδράκης) στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" ξεκίνησαν την Τρίτη οι καταθέσεις από πλευράς Πλατανιά στην αστυνομία για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Πλατανιά ήταν από τους πρώτους που πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, κάνοντας κατάθεση για όσα είδε ο ίδιος και φυσικά αναμένονται με ενδιαφέρον όσα έχει πει, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα άτομα που είχαν συνθέσει σε αυτό το παιχνίδι την αποστολή της χανιώτικης ομάδας.

Από τους παίκτες, όπως επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες μας, κατάθεση έδωσαν την Τρίτη μονάχα οι Γιορέντε και Κοκκαλάς, ενώ την Τετάρτη θα ακολουθήσουν τμηματικά οι υπόλοιποι. Ειδικότερα, αυτό αναμένεται να συμβεί από το μεσημέρι και μετά.

Το θέμα του Πλατανιά όπως είναι αναμενόμενο μετά από αυτές τις ραγδαίες αν μη τι άλλο εξελίξεις, βρίσκεται στο επίκεντρο και σίγουρα ο σύλλογος είναι σε μια κατάσταση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερη.

Αυτό που απομένει πάντως αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία (των καταθέσεων) και από εκεί και πέρα θα δρομογηθούν τα επόμενα βήματα.

Estrella
Auto KCS