Πέρασαν απο εργομετρικά οι παίκτες – Συνεχίζονται οι εργασίες στις Μουρνιές

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 2 Αυγ 2016, 17:33

Οι παίκτες της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πέρασαν από εργομετρικά τεστ στο Μάλεμε και υπό την καθοδήγηση των Λεωνίδα Παπαδάκη, Γιώργου Μπερνεάνου και Μιχάλη Κυβερνιτάκη, αλλά και του προπονητή Γιάννη Κατσούλη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα τεστ έδειξαν ότι οι παίκτες του ΙΝΚΑ βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση.

ergo7

 

Η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και βίντεο:

Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς στο Μάλεμε και υπό την καθοδήγηση των Λεωνίδα Παπαδάκη, Γιώργου Μπερνεάνου και Μιχάλη Κυβερνιτάκη, αλλά και υπό το άγρυπνο βλέμμα του προπονητή Γιάννη Κατσούλη, πραγματοποιήθηκαν τα εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Αυτό που σε πρώτη φάση διαπιστώθηκε είναι η πολύ καλή φυσική κατάσταση των παικτών, ενώ ορισμένοι από αυτούς διακρίθηκαν ιδιαίτερα για τις αντοχές τους.

Βίντεο:

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κάνει ό,τι μπορεί ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο των Μουρνιών και να είναι έτοιμο μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι εργασίες προχωράνε με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και πιστεύεται ότι θα είναι έτοιμα μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί.

Τις εργασίες επιβλέπει διαρκώς ο πρόεδρος της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος και προχωρά και τα ζητήματα των χορηγιών εξοπλισμού των αποδυτηρίων.

apod1

apod3

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad