Πέρασαν “αέρα” από το Νιό Χωριό οι Νέοι Μινωταύρου

Τιτάν Νέοι Μινωταύρου | 11 Ιανουαρίου 2023, 17:56

Με το ευρύ 6-0 οι Νέοι Μινωταύρου έφτασαν στην 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα απέναντι στον Τιτάνα, έχοντας 21 βαθμούς σε 10 αγώνες.

Oinolatris

Τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο για τους παίκτες του Νίκου Τσεσμελή, οι οποίοι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα (αποβολή στο 42ο λεπτό) ήταν αρκετά εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο ματς.

Το σκορ άνοιξε ο Αντώνης Στόιτσος στο 12′, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Τζωρτζάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 42ο λεπτό ο Χαλεβελάκης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης σε παράβαση που υπέπεσε, όντας ο τελευταίος αμυντικός παίκτης στη φάση που δημιούργησε ο Τιτάν. Παρά την αποβολή οι Νέοι Μινωταύρου πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα στο 44′, με τον Γιάννη Στόιτσο να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 4-0 στο 73ο λεπτό, ενώ στο 80′ πέτυχε χατ-τρικ, με τον ποδοσφαιριστή των Νέων Μινωταύρου ν’ απέχει μόλις ένα γκολ από την κορυφή στην λίστα των σκόρερ.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Βασιλάκης με πέναλτι στο 83ο λεπτό.

Διαιτητής: Μισαηλίδης. Βοηθοί: Στεφανίδου – Τίκας

Τιτάν: Μοχλάκης Εμμ., Τζομπανάκης, Μοχλάκης Γ., Μανουσάκης Α. (20’ Ματζοράκης), Κοκκινάκης (68’ Φρυσαλάκης), Γιανναράκης, Γεωργακόπουλος (68’ Αννιτσάκης), Σπαθαράκης Π., Πετρομυλωνάς (28’ Σπαθαράκης Α.), Μανουσάκης Ι.

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Τσεσμελής): Κρασάκης, Παπαθεοδώρου (60’ Ζαΐμης), Χαλεβελάκης, Μαρακάκης, Πατεράκης, Νεραντζάκης (75’ Βασιλάκης), Βακάκης, Τζωρτζάκης (46’ Βασιλειάδης), Στόιτσος Ι., Τσεσμελής (46’ Ταχιράι), Στόιτσος Αντ. (60’ Κρίστο)

Estrella

Rabona ad