Περ. Βασιλάκης: Η αποβολή του Κοροβέση δεν είναι καν φάουλ!

Πλατανιάς | 11 Δεκεμβρίου 2017, 20:48

Την άποψη ότι δεν υπήρχε καμία αποβολή και μάλιστα δεν ήταν καν φάουλ πάνω στο Βλάχο εξέφρασε ο Περικλής Βασιλάκης στην "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ την Κυριακή το βράδυ.

Ο τηλεκριτικός και καθηγητής διαιτησίας αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις τόνισε ότι η αποβολή του Κοροβέση από τον διαιτητή Τσαμούρη ήταν άδικη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπήρχε καν φάουλ! Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς σε αυτή τη φάση έμεινε με 10 παίκτες, με συνέπεια το έργο του στο τελευταίο 20λεπτο να δυσκολέψει και εν τέλει να ακολουθήσει το γκολ για τον Πανιώνιο που του χάρισε τη νίκη.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Βασιλάκη υπάρχει μία ακόμα φάση όπου αδικήθηκε ο Πλατανιάς. Πρόκειται για μια έξοδο που πραγματοποιεί ο Κότνικ παίρνοντας τα πόδια του Ενσικουλού, βρίσκοντας πάντως αρχικά τη μπάλα. «Δεν έχει σημασία ότι βρίσκει πρώτα τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, αφού μετράει και η συνέχεια για το πού πάνε τα πόδια του Κότνικ και αυτά βρίσκουν πολύ άσχημα τον επιθετικό του Πλατανιά, ο οποίος ανατρέπεται. Είναι ένα σκληρό φάουλ και έπρεπε να δοθεί στον Πλατανιά», τόνισε ο κ. Βασιλάκης. Να σημειωθεί βέβαια ότι το φάουλ ήταν σε ένα σημείο από όπου ο Πλατανιάς είχε ευστοχήσει νωρίτερα με τον Ενσικουλού, δηλαδή σε μια εξαιρετικά καλή θέση.

Αρα, στη Νέα Σμύρνη, όχι μόνο δεν υπάρχει αποβολή για τον Κοροβέση αλλά δεν είναι καν φάουλ, ενώ γίνεται ένα σκληρό φάουλ στον Ενσικουλού, με τον Πειραιώτη διαιτητή να υποδεικνύει «παίζετε».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad