Πένθος στον ΟΦΗ για την απώλεια του Πατινιώτη

ΟΦΗ | 22 Δεκεμβρίου 2022, 20:13

Την απώλεια ενός παλαιμάχου θρηνεί η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΗ και γενικότερα του Ηρακλείου.

Ο Φανούρης Πατινιώτης υπήρξε τερματοφύλακας του ΟΦΗ στις δεκαετίες 60 και 70, ενώ εργάστηκε και ως προπονητής τερματοφυλάκων, τόσο στον ΟΦΗ, όσο και σε άλλες ομάδες του Ηρακλείου.

Ο Πατινιώτης απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του θα τελεστεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο η ΠΑΕ ΟΦΗ όσο και ο Ερασιτέχνης, ενώ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του:

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ο Φανούρης Πατινιώτης δεν είναι πια μαζί μας και ο ΟΦΗ πενθεί για την απώλεια ενός ανθρώπου που έγραψε τη δική του ιστορία στην οικογένεια της ομάδας μας!

Τη δεκαετία του ’70 υπερασπίστηκε την εστία σε περισσότερους από 135 αγώνες, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φανούρη Πατινιώτη.»

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «To Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας μας, Φανούρη Πατινιώτη, για τον χαμό του, σε ηλικία 73 ετών.

Ο Φανούρης Πατινιώτης, υπηρέτησε με πάθος και ψυχή την ομάδα μας, σε δύσκολες εποχές, στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και του ’70. Αργότερα την υπηρέτησε και σαν προπονητής τερματοφυλάκων. Ενώ εργάστηκε και σε αρκετές ομάδες του Ηρακλείου, διδάσκοντας τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα, αφήνοντας το στίγμα του.

Ο Φανούρης Πατινιώτης, τα τελευταία χρόνια, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του, θα γίνει την Παρασκευή 23/12, στις 3μμ στο Κράσι. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παραστεί για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της, στους οικείους του.»

ΕΠΣΗ: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα Φανούρη Πατηνιώτη, ο οποίος έγραψε μεγάλη ιστορία τις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80 στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, φορώντας τις φανέλες του ΟΦΗ και του Ηροδότου.

Επίσης υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές τερματοφυλάκων τις τελευταίες δεκαετίες σε ΟΦΗ, Ηρόδοτο και άλλους συλλόγους και αποτέλεσε δάσκαλο για τις νεότερες γενιές, ενώ ανέδειξε σπουδαίους τερματοφύλακες που έκαναν μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad