Πένθος στον Αστέρα Ρεθύμνου

Γ' Εθνική 10 Απριλίου 2021, 20:45

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στην αναμέτρηση του Ρεθυμνιακού με τον Αστέρα Ρεθύμνου στη μνήμη του Μιχάλη Παπαδάκη.

Ο Παπαδάκης απεβίωσε σήμερα – Σάββατο (10/04) σε ηλικία μόλις 52 ετών. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρει σχετικά:

«Βαρύ πένθος για ολόκληρη την οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου (ανδρικό και γυναικείο τμήμα, ΑΟΝ Κεραυνός, Ακαδημία), αφού σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών, ένα εκλεκτό μέλος της.

Ο Μιχάλης Παπαδάκης, γιος του μέλους του Δ.Σ., πρώην πρόεδρος και ψυχή της ομάδας μας Νικολάου Παπαδάκη του Μιχαήλ έφυγε από κοντά μας και η θλίψη μας είναι βαρύτατη. Μιχάλη καλό ταξίδι.

Κουράγιο στον ακούραστο ΑΣΤΕΡΙΤΗ Νίκο Παπαδάκη, την σύζυγο του Μαρία στις αδερφές του εκλιπόντος Βασιλική και Ειρήνη, όπως και σε όλη την οικογένεια τους για την οδυνηρή απώλεια.

Στο άκουσμα του θανάτου του Μιχάλη Παπαδάκη, το Δ.Σ. της ομάδας μας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου και αποφάσισε τα παρακάτω:

➜ Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

➜ Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ρεθυμνιακό, την Κυριακή 11 Απριλίου και οι ποδοσφαιριστές μας να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

➜ Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα σε τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

➜ Αντί στεφάνου να κατατεθεί ποσό σε ευαγές ίδρυμα της πόλης μας στην μνήμη του εκλιπόντος.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad