Πέντε νέα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ηράκλειο

Σπορ 15 Σεπτεμβρίου 2023, 21:51

Τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός της Ελλάδας στην προτελευταία ημέρα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που διεξάγονται στο Ηράκλειο.

KTEO Κρήτης

Το δεύτερο της μετάλλιο και μάλιστα αυτή τη φορά… χρώματος χρυσού κατέκτησε η Γεωργία Περάκη στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες “Ηράκλειο 2023”.

“Χρυσή” στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες η Περάκη

Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει σχετικά:

«Τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός της Ελλάδας, στην προτελευταία ημέρα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στο Ηράκλειο.

Όλα τα μετάλλια ήρθαν από την τεχνική κολύμβηση, ενώ μεσογειακό ρεκόρ πέτυχε η Γεωργία Περράκη στα 100μ. διπλά πέδιλα των γυναικών με χρόνο 48.83 όπου και κατέκτησε το χρυσό.

Ο Γιώργος Παναγιωτίδης και η Βασιλεία Τσιγκόια κατέκτησαν το τρίτο χρυσό μετάλλιό τους στη διοργάνωση, τη δεύτερη μέρα του finswimming. Στα 50 μέτρα άπνοια ο Γιώργος Παναγιωτίδης ήταν πρώτος με 14.64 και τρίτος ο Γιώργος Καλτσουκαλάς με 14.96.

Η τρίτη κορυφή που πάτησε η Βασιλεία Τσιγκόια ήταν στα 100μ. επιφάνεια των γυναικών. Νίκησε με επίδοση 41.09, που είναι ρεκόρ αγώνων. Την απονομή την έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Στα 400μ. επιφάνεια γυναικών, δεύτερη ήταν η Αθανασία Καρατσίβη με 3:22.23. Mε τα νέα χρυσά μετάλλια η Ελλάδα ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα με 12 χρυσά. Εχει επίσης 8 ασημένια και 8 χάλκινα!»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad