Με ανατροπή η ομάδα των Περιβολίων πήρε τεράστια ανάσα και ξεκόλλησε από τους 2 βαθμούς και την τελευταία θέση. Αντίθετα, παρέμεινε χωρίς νίκη, εκείνη των Καλάθενων, μετά τις δύο κολλητές που είχε πετύχει στο ξεκίνημα.
Η Θύελλα κατάφερε να προηγηθεί στο 14′ με τον Νίκο Ρενιέρη, ενώ ισοφάρισε στο 26′ ο Θησέας σε 1-1. Από κάθετη του Λόγκο, ο Μάρκου βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε τον Κώστα Τσαβαρή.
Στο 40′ το ματς πήρε… φωτιά, αφού μετά από ένα μαρκάρισμα ο ρέφερι Κανελάκης απέβαλλε τέσσερις παίκτες, δύο για κάθε ομάδα και ακόμα έναν από τον πάγκο. Πιο συγκεκριμένα, για τον Θησέα αποβλήθηκαν ο τερματοφύλακας Κουτσοδόντης και ο σκόρερ Μάρκου.
Για τη Θύελλα τον δρόμο για τα αποδυτήρια ακολούθησαν επίσης τα αδέρφια Κώστας και Παναγιώτης Τσαβαρής και ο Εμ. Λουβιτάκης από τον πάγκο.
Αυτό είχε σαν συνέπεια να συνεχίσουν αμφότερες με 9 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως η Θύελλα πήρε νέο προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70′ ο Νίκος Ρενιέρης με νέο γκολ, από σέντρα-σουτ, έκανε το 1-2. Αμεση ήταν όμως η απάντηση του Θησέα που είχε δοκάρι σε σουτ του Γκιώκα στο 72′, ενώ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 στο 74′ μετά από πάσα του τελευταίου και πλασέ του Νικολιουδάκη.
Το νικητήριο γκολ το πέτυχε τελικά ο Εμμάνουελ Γκιώκα λίγο πριν το φινάλε, αφού από δικό του “κλέψιμο”, με υπέροχο σουτ υπέγραψε το τελικό 3-2.
Διαιτητής: Κανελάκης Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Λογαρίδης
Θησέας (Μανώλης Πηγουνάκης): Κουτσοδόντης, Νικολιουδάκης (80′ Τάρεκ), Ράντεφ, Παλαθούρας, Μάρκου, Γκιώκα, Λόγκο (54′ Χατζηδάκης), Πενταράκης, Μουντής (44′ Τραϊτόρος), Γκόντζος (80′ Μπαμπουνάκης), Κύρογλου (54΄Ντόκο).
Θύελλα: Τσαβαρής Κ., Κουτσοποδιώτης, Γιούργκεν, Σιδέρης, Τσότσος, Ρενιέρης Ν. Τσαβαρής Π., Ρενιέρης Αρ. (86′ Ζντράβκοβιτς), Τούρας (60′ Κοντραλλίου), Μαριανάκης, Τσακόπουλος
