Πεντάδα για τους Νέους Μινωταύρου!

Νέοι Μινωταύρου Αμιλλα | 29 Ιανουαρίου 2023, 17:24

Στην πρώτη πεντάδα της Β' κατηγορίας ανέβηκαν οι Νέοι Μινωταύρου μετά το πέρασμά τους από το Μόδι με 2-0 σε βάρος της Αμιλλας.

Oinolatris

Συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία οι νεοφώτιστοι και μάλιστα απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της 5ης θέσης. Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι νικητές πέτυχαν τα δύο τους γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι.

Στο 49′ έγινε το 0-1: Από σέντρα του Κελαϊδή, ο Τζωρτζάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και ακολούθησε στο 56′ το 0-2. Ο Κελαϊδής ξεκίνησε ξανά τη φάση και στην εξέλιξη από την πάσα του Βασιλειάδη, ο Αντώνης Στόϊτσος διπλασίασε τα γκολ.

Στο 70′ ο Νεραντζάκης είχε σουτ στο δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία που ακολούθησε στο επόμενο ημίωρο, έτσι το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι Νέοι δείχνουν αν μη τι άλλο ένα εξαιρετικό σύνολο στην παρθενική τους εμφάνιση στη Β’ κατηγορία. Η Αμιλλα από την πλευρά της παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από την ουρά οριστικά.

Διαιτητής: Koυκλάκης
Βοηθοί: Μαρκάκης – Καντεράκη

Αμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Βαρουξάκης, Ψαρουδάκης, Σκουμπάκης, Κλάδος (72′ Μαρεντάκης), Δοντσίδης, Βιδάλης, Κακαουνάκης (59′ Λιάλιας), Ποντικάκης, Αλευράκης, Ξεκουκουλωτάκης Τ., Ξεκουκουλωτάκης Α.

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Τσεσμελής): Ανδρεαδάκης, Κελαϊδής (87′ Βασιλάκης), Νεραντζάκης, Τζωρτζάκης, Ταχιράι, Βασιλειάδης (69′ Κρίστο), Τσεσμελής, Στόϊτσος Αντ. (69′ Μανουσάκης), Ζαΐμης, Βακάκης, Χελεβελάκης (80′ Μαρακάκης)

Estrella

Rabona ad