Οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 10-9 της Βουλιαγμένης, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις υποχρεώσεις τους. Υπενθυμίζεται πως ο ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο των αγώνων που έδωσε για τον 1ο όμιλο της τελικής φάσης, υπέστη δύο ήττες από ΓΣ Περιστερίου και ΠΑΟΚ, κερδίζοντας από την άλλη το παιχνίδι απέναντι στον ΝΟ Πατρών, όπου βάσει αυτών των αποτελεσμάτων δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.
Αναλυτικότερα στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρέθηκαν οι εξής πολίστες: Αποστολάκης, Αρετάκης, Κανδανολέων, Κοτσαμπάς, Λιμπιτάκης, Μαραγκουδάκης, Μητράκης, Νικολαΐδης, Ορφανουδάκης, Παππάς, Πρωιμάκης, Σπάχιτς, Τζανακάκης, Τσιστράκης και Χριστοδουλάκης.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟΚ
Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε θριαμβευτικά ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε με άνεση του Πανιωνίου, κερδίζοντας με σκορ 12-7 στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή (1/5) το βράδυ στη Βουλιαγμένη και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε στον μικρό τελικό, τον ΓΣ Περιστερίου με 13-6.
Αναλυτικότερα, η τελική κατάταξη έχει ως εξής:
1.ΠΑΟΚ
2.Πανιώνιος
3.Παναθηναϊκός
4.ΓΣ Περιστερίου
5.ΝΟ Χανίων
6.Βουλιαγμένη
7.Γλυφάδα
8.ΝΟ Πατρών