Πέμπτη προσθήκη για ΟΦΗ ο Κασπίρης

Μπάσκετ 23 Αυγούστου 2023, 15:29

Στην ολοκλήρωση της πέμπτης μεταγραφικής της κίνησης προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

KTEO Κρήτης

Στην ηρακλειώτικη ομάδα εντάχθηκε ο Νίκος Κασπίρης, αθλητής 23 ετών, που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.

Η ανακοίνωση:

Νίκος Κασπίρης ο 5ος!

«Η οικογένεια μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την 5η κατά σειρά μεταγραφή της, εντάσσοντας τον Νίκο Κασπίρη στο δυναμικό της ομάδας μας. Ο Νίκος Κασπίρης είναι ένας νέος ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής, 23 ετών, με ύψος 1.96 που αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 3 & 4. Παρά το μικρό της ηλικίας του, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, με συμμετοχές σε εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων και με αρκετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες όπως Αχαΐα, Μεγαρίδα, Απόλλων Πάτρας, Ληξούρι, Έσπερο Λαμίας και παρά τις προτάσεις που είχε, ο ΟΦΗ κατάφερε να τον αποκτήσει στην προσπάθειά του να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Κασπίρη στην οικογένεια του ΟΦΗ και του ευχόμαστε μία υγιή και παραγωγική αγωνιστική σεζόν!»

Ο ίδιος, μιλώντας για την έλευση του στον ΟΦΗ και την Κρήτη, ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Είναι ευκαιρία για εμένα να αγωνιστώ σε ένα σωματείο όπως αυτό, που διαθέτει τέτοια ιστορία και τέτοιο λαό.

Ο όμιλος που αγωνίζεται ο ΟΦΗ είναι ένας από τους δυσκολότερους, με αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες. Όμως, με τη σωστή προετοιμασία και την εμπειρία που ήδη διαθέτει η ομάδα στο ρόστερ της, πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

 

Rabona ad