Πέμπτη αναλαμβάνει, Δευτέρα… ντεμπουτάρει ο Ανυφαντάκης

Επισκοπή | 7 Δεκεμβρίου 2022, 12:58

Την Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την Επισκοπή ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα κοουτσάρει μάλιστα την ομάδα στο παιχνίδι που ακολουθεί τη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

/Bella Pizza

Οι αποφάσεις μπορούν να θεωρούνται έτσι οριστικές για την Επισκοπή η οποία μετά από περίπου 8 χρόνια επαναφέρει τον Ανυφαντάκη στην τεχνική της ηγεσία προκειμένου να είναι έτσι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Στην Επισκοπή δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Βέροια η οποία εξαπέλυσε ουσιαστικά επίθεση σε βάρος της. Αυτό που σημειώνεται είναι ότι λόγω του τόπου καταγωγής (Ρέθυμνο) τόσο της ομάδας της Επισκοπής όσο και του Ανυφαντάκη, οι δύο πλευρές είχαν πάντα ανοιχτή επικοινωνία και αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια και όχι μονάχα στην προκειμένη περίπτωση. Εξάλλου οι λόγοι της αποχώρησης του Ανυφαντάκη από τη Βέροια δεν έχουν να κάνουν με την όποια συζήτηση μπορεί να έγινε με την Επισκοπή, αλλά ξεκάθαρα αφορούν άλλους λόγους οι οποίοι και τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί.

Η ουσία είναι ότι ο Ανυφαντάκης επιστρέφει στην Κρήτη, πιάνοντας άμεσα δουλειά στην ομάδα της Επισκοπής.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad