Πελεγκρίν Βάργκας: Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε

Βόλεϊ 22 Οκτωβρίου 2021, 19:22

Ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ, μετά τον Ολυμπιακό, στο ξεκίνημα της Volley League. Τέσσερις αθλητές της Κρητικής ομάδας μιλούν για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (23/10, 17:00) στον Άγιο Θωμά.

KTEO Κρήτης

Ο Πορτορικανός ακραίος του ΟΦΗ Πελεγκρίν Βάργκας, ο Αργεντινός ακραίος Λουτσιάνο Κότο, ο Αργεντινός πασαδόρος του ΟΦΗ Φερνάντο Αρπαχού και ο Έλληνας πασαδόρος Άγγελος Στεφανίδης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΟΦΗ για την αναμέτρηση.

Οι διαιτητές σε ΠΑΟ-ΟΦΗ και 2η αγωνιστική

Αναλυτικά όσα είπαν:

Πελεγκρίν Βάργκας: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τον Παναθηναϊκό έχουμε ένα αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Εμείς έχουμε συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και θα ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας.

Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Με τα παιδιά έχουμε πολύ καλή χημεία. Έχουμε ένα προπονητή που μας υποστηρίζει πολύ. Έχει μεγάλη εμπειρία και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι παίκτες. Η οργάνωση της ομάδας, είναι πολύ καλή και έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας νοιάζονται.»

Λουτσιάνο Κότο: «Νοιώθω πολύ καλά εδώ. Η ομάδα είναι πολύ καλή και έτοιμη να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Εύχομαι κι εγώ να μπορέσω να βοηθήσω.»

Φερνάντο Αρπαχού: «Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ από παίκτες. Έχουμε καλούς παίκτες που θα παλέψουν πολύ σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε επίσης πολύ καλό προπονητή. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο.»

Άγγελος Στεφανίδης: «Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βγάλουμε πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.»

manolikakis

Rabona ad