Πειθαρχική δίωξη σε Βόλο για τη Λιβαδειά

Super League 1 9 Φεβρουαρίου 2023, 11:55

Στον Βόλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για την ανακοίνωση για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου κι ενώ ήταν ακόμη σε εξέλιξη το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε αναφέρει τα εξής: «Ρεσιτάλ διαιτητικής διαιτητικής αλητείας από τον Παπαπέτρου. Να χαίρεσαι την επιλογή σου κ. Μπένετ. Αν έχεις φιλότιμο, παραιτήσου κ. Μπένετ».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την πειθαρχική δίωξη:

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε η παρακάτω πειθαρχική δίωξη.

-Κατά της ΠΑΕ Βόλος, στον μεταξύ τους αγώνα με τον Λεβαδειακό, που διεξήχθη στις 6-2-2023 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad