Πατσαρίκας στην επίθεση, Αρβανίτης στην άμυνα

Ίκαρος Μουρνιών | 8 Ιουλίου 2017, 14:09

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Θανάση Κατσιμπουρνά ο Ίκαρος Μουρνιών ανακοίνωσε δύο σημαντικές μεταγραφές, με τις οποίες προσθέτει εμπειρία στο δυναμικό του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άλλοτε “μπομπέρ” της Κορωνίδας και αρκετών ομάδων στη Θεσσαλονίκη το διάστημα των σπουδών του στη Νομική Σχολή, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Μινωταύρου (5 γκολ), Αχιλλέας Πατσαρίκας, θα σκοράρει πλέον για λογαριασμό του ιστορικού συλλόγου από το Πασακάκι.

Arvanitis

Η δεύτερη προσθήκη πρόκειται για επιστροφή του έμπειρου αμυντικού Παναγιώτη Αρβανίτη, που είχε επιτυχημένη παρουσία στην Ασπίδα από το 2012 όταν και παραχωρήθηκε από τον Ίκαρο έπειτα από δική του επιθυμία.

Η ανακοίνωση του Ικάρου:

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται για την φετινή χρονιά ο 31 ετών σέντερ φορ Αχιλλέας Πατσαρίκας ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων των Χανιών με τελευταίο του σταθμό τον Μινώταυρο!

Επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 6 χρόνια καλής παρουσίας στην Ασπίδα Ναυστάθμου οπού το 2012 είχε παραχωρηθεί μετά από επιθυμία του ο 28χρόνος αμυντικός Παναγιώτης Αρβανίτης!!

Καλώς ορίσατε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά  χωρίς  τραυματισμούς!!!

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis