Πατεμτζής: Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε βαθμούς από την Παλαιόχωρα…

Παλαιόχωρα | 17 Δεκεμβρίου 2017, 20:27

Κάθε άλλο παρά χαρούμενος παρουσιάστηκε από τη δική του πλευρά στις δηλώσεις που παραχώρησε, ο Μανώλης Πατεμτζής. Κατά την άποψη του Ηρακλειώτη τεχνικού, ο Ερμής Ζωνιανών θα χρειαστεί να κάνει 2-3 μεταγραφές για να γίνει πιο ανταγωνιστικός στο β' γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε:

«Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα από δύο ομάδες που κυνήγησαν τη νίκη και καίγονταν για βαθμούς. Πιστεύω ότι εμείς δεν πήγαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο και η Παλαιόχωρα ήταν καλύτερη, πετυχαίνοντας ένα γκολ και παίρνοντας δίκαια το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι ανεβάσαμε την απόδοσή μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ κι έτσι χάσαμε το ματς. Δυστυχώς, θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω».

Για τη συνέχεια του Ερμή: «Θα χρειαστούμε λίγο τύχη παραπάνω την οποία δεν έχουμε σε μερικές φάσεις για να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Η συνέχεια είναι δύσκολη, το ξέρουμε. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, μας περιμένει πολύ δουλειά, πρέπει να κάνουμε και 2-3 μεταγραφές τις οποίες χρειαζόμαστε σαν ομάδα για να βελτιώσουμε την ποιότητά μας και βλέπουμε»…

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad