Πατελάκης και Γιαννακούρος σκόραραν στη νίκη του Ηρακλή

Χάλης Ηρακλής Νεροκούρου | 30 Οκτωβρίου 2022, 17:41

Ακόμη μια εμφατική επικράτηση για την ομάδα των Νεροκούρου, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του Χάλη (4-0), επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Oinolatris

Ο Ηρακλής μπορεί να μην βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο, ένα δυναμικό όμως 20λεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα του Ανδρέα Παπαδομανωλάκη να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Ο Πατελάκης πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι, σκοράροντας αρχικά στο 52ο λεπτό. Στο 54′ ήταν η σειρά του Γιαννακούρου να χριστεί σκόρερ, ενώ ακολούθησε στο 60′ ακόμη ένα τέρμα από τον Πατελάκη. Το “χορό” των τερμάτων έκλεισε ο τελευταίος με εκτέλεση πέναλτι στο 64′, ολοκληρώνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη των γηπεδούχων, στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην 1η κατηγορία.

Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Λογαρίδης – Κατσαρός

Ηρακλής Νεροκούρου (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Πετράκης, Αμαξόπουλος, Μυριδάκης (65′ Σταθάκης), Καράκης, Κοντόπουλος, Παπαδάκης (58′ Ξενάκης), Μπολανάκης, Γιαννακούρος (65′ Σπανουδάκης), Πατελάκης (65′ Γιαννολάρης), Ξανθουδάκης, Καλογερής.

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Βελεγράκης, Κουφάκης, Κοκολάκης, Ραλλάκης, Παρασκάκης, Κουρνιδάκης, Μπαλαντινάκης(73′ Χατζηδάκης), Δρικάκης Σ.(58’Δοξάκης), Βαλάρης, Μουρατίδης(58′ Γιανναράκης), Λιονάκης(81′ Αλί).

Estrella

Rabona ad