Πατελάκης: Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου

Αρης Σούδας | 16 Μαΐου 2021, 22:02

Για πρώτη φορά σε αγώνα Γ' Εθνικής αγωνίστηκε με τον Αρη Σούδας ο Βαγγέλης Πατελάκης, στη νίκη επί της Δαμάστας με 2-0.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 2003) που προέρχεται από τα “σπλάχνα” του συλλόγου, έπεσε κατευθείαν στα “βαθιά” από τον Γιώργο Τζατζιμάκη και κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας σε ένα ματς που η χανιώτικη ομάδα καιγόταν για βαθμούς.

Ο ίδιος εξέφρασε τα συναισθήματά του για το ντεμπούτο του, αναφέροντας παράλληλα ότι ο Αρης ήθελε περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, ένας “τελικός” για την ομάδα μας. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά, μας βοήθησε και η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι δείξαμε ότι το θέλαμε παραπάνω από τον αντίπαλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε αυτή τη νίκη.»

Για το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος για το ντεμπούτο μου στη Γ’ Εθνική με τον Αρη. Ηθελα πολύ αυτή την ευκαιρία και πιστεύω να ικανοποίησα με την παρουσία μου όσους με πίστεψαν. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στην πορεία του πρωταθλήματος για να καταφέρουμε τον στόχο μας.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad